Terbaru: Optimasi URL Blog | 10 Tips Mempercepat Blog Load | 30 Strategi SEO | 15 Rahasia Menulis Konten

Ad 468 X 60

Friday, March 29, 2013

Download eBook Panduan SEO Terbaru Google Untuk Optimasi Website Anda

google seo ebook
Apakah Anda seorang pemula yang ingin membuat sesuatu di internet atau hanya ingin mempelajari beberapa hal, atau seorang profesional yang ingin mendalami bisnis online yang serius? Google selalu ada untuk membantu Anda. Pada blog Google Webmaster Central, Anda akan menemukan sejumlah berita, tutorial, tips, dan praktik terbaik yang menyangkut webmastering. Google ingin membantu Anda dalam membuat konten Anda tersedia untuk dunia, dan telah merilis banyak item yang berhubungan dengan Search Engine Optimization. Google merilis sebuah e-book beberapa waktu lalu yang berisi semua tips dasar SEO. Nah, sekarang sebagai permulaan Google telah merilis sebuah eBook one-page quick-start terbaru yang menangkap esensi dari SEO seperti yang digunakan saat ini.

E-Book ini dijuluki 'first steps cheat sheet' oleh Google, e-book ini secara khusus dirancang untuk orang-orang yang telah membuat blog. Mereka mungkin telah membuat beberapa konten tapi tidak tahu apakah ABC dapat memunculkan situs web mereka dalam Google Search.

Buku yang hanya satu halaman ini merupakan panduan yang sangat singkat dan ringkas pada optimasi mesin pencari, dengan tips tentang cara membuat desain yang SEO friendly, ini akan membantu mesin pencari seperti Google sendiri untuk lebih memahami konten di situs Anda dan karena akan meningkatkan visibilitas.

Silahkan Anda lihat ini adalah one-page e-book SEO yang sangat menakjubkan.

download google seo ebook

Bagaimana Cara Mendownload eBook ini?
Berikut ini adalah direct link download untuk mendownload e-book Google.

Download: Google One Page SEO Guide

Silahkan Anda download dan dipelajari, karena e-book ini sangatlah berguna untuk mengambangkan website atau blog Anda. Anda dapat memeriksa Google SEO Starter Guide yang akan mengajari Anda melalui sebagian besar aspek SEO.

EBook ini bebas untuk digunakan dan Anda dapat mendistribusikan atau mencetak sebanyak yang Anda inginkan. Sebarkan ini untuk berbagi dengan orang lain juga dan meningkatkan pengetahuan kita semua. Semua adalah yang terbaik. :)

Author: Balaputra
Balaputra adalah seorang mahasiswa yang melakukan aktivitas blogging hanya untuk menghabiskan waktu luang.

84 comments:

  1. Ass...? Salam kenal Sob Dari Pemula..!
    Ane Uda Sedot Ntu Buku Tapi Ngapa Cuma gambar doang yah...?
    Sob Ane kan Pemula Ni Dunia Bloger.. jdi Blum Begitu Ngrti Semua nya...
    Tolong Dong kasih Kiat-Kiat Saran Atau Tips Untuk Menjadi Seorang Bloger..
    Ane Mau Belajar Banyak nie Dari Ente....

    Cheek Out: http://carilagukamu.blogspot.com

    Terimakasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sob eBook yang dirilis Google kali ini hanya satu halaman, makanya diberi nama 'Google One-Page SEO Guide'...
      Untuk kiat2nya bisa Anda baca di artikel2 saya sebelumnya sob seputar Blogging dan SEO..
      Happy blogging.. ^^

      Delete
  2. oooooh Begono yah..
    oke deh Ane bakal Baca semua Artikel ente...
    Terimakasih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pelan2 sj mz broo..
      Kalo g nemu apa yg Anda butuhkn, bisa cari di blog lain juga. banyak kok yg bahas ttg SEO dan Blogging....

      Delete
  3. Oya sob ane mau nanya nie..
    Menurut ente blog ane udah bagus belum sebagai blog music dngan Template nya itu....?
    ane harap ente bisa menilai apa yng kura N apa yg kelebihan....>>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk pemilihan template biasanya pengunjung lebih suka template yg kesannya santai dan tidak berlebihan, tata letak gadgetnya rapih dan loading blog yang tidak berat....
      Intinya tidak membosankn kawan..
      ^^

      Delete
  4. lalu Menurut Ente Blog ane gimana tuuh...
    apa berlebihan yaah soooob......?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin tata letaknya saja sob perlu dirapikan dan membuang widget yg tidak perlu saja biar terkesan bersih....
      ^^

      Delete
  5. oke akan ane laksanakan komandan...
    tp yg mana yg harus ane buang sooob......?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Misalkan ya gadget ikan itu kemudian link out yang tidak begitu penting bagi blog Anda,, Dn lainnya yg tidak berguna kawan..
      ^^

      Delete
  6. makasih atas infona...

    ReplyDelete
  7. Terimakasi buat Ebooknya. sangat membantu buat saaya yang masih baru didunia blogger.
    ditunggu kunjungannya http://gadiztulent.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. izin download sob,sangat bermanfaat tanks sudah berbagi salam kenal.

    ReplyDelete
  9. Thank You gan udah share... ane ijin donlod yah mas bro

    ReplyDelete
  10. Mohon ijin buat pengetahuan ny gan..,

    ReplyDelete
  11. ijin download gan.. artikel ini sangat bermanfaat buat saya untuk belajar seo

    ReplyDelete
  12. makasih infonya gan, tips seo nya mantap banget. kalau ada waktu ditunggu kunjungan baliknya http://jordankurniawan.blogspot.com :-)

    ReplyDelete
  13. All@ Terimakasih sudah berkunjung sob..

    ReplyDelete
  14. menggunakan bahasa inggris gan, ada ebook bahasa indonesia tidak ya gan? maklum saya dapat E bahasa inggris nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tidak ada kawan,,
      Panduan yang dibuat Google biasanya pakai bahasa yang mudah kok tidak rumit

      Delete
  15. wahh gan trnyata bhasa inggrisss, ane blm fham bgt hheh

    ReplyDelete
  16. numpang promo sob download ebook sang master seo http://mendownloads.blogspot.com/2013/12/pdf-free-download-ebook-sang-master-seo.html

    ReplyDelete
  17. Lumayan ini, sekalian belajar seo + bhs inggris :)

    ReplyDelete
  18. sekarang gugel sudah upate lagi gan, mohon update teknik seo terbarunya ya, kami tunggu , makasih banyak Gan,.

    ReplyDelete
  19. thanks infonya gan..

    visit back : animagnia.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Being new to the blogging world I feel like there is still so much to learn. Your tips helped to clarify a few things for me as well as giving..

    Digital Marketing Training in Chennai

    Hadoop Training in Chennai

    ReplyDelete
  21. I accept there are numerous more pleasurable open doors ahead for people that took a gander at your site.offshore safety course in chennai

    ReplyDelete
  22. Good Post! Thank you so much for sharing this pretty post, it was so good to read and useful to improve my knowledge as updated one, keep blogging…
    nebosh course in chennai

    ReplyDelete
  23. Very nice post here and thanks for it .I always like and such a super contents of these post.Excellent and very cool idea and great content of different kinds of the valuable information's.
    rpa training in bangalore
    best rpa training in bangalore
    RPA training in bangalore
    rpa course in bangalore
    rpa training in chennai
    rpa online training

    ReplyDelete
  24. Thank you for taking the time to provide us with your valuable information. We strive to provide our candidates with excellent care and we take your comments to heart.As always, we appreciate your confidence and trust in us
    python Course in Pune
    python Course institute in Chennai
    python Training institute in Bangalore

    ReplyDelete
  25. Hmm, it seems like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well as an aspiring blog writer, but I’m still new to the whole thing. Do you have any recommendations for newbie blog writers? I’d appreciate it.
    AWS Course Interview Questions and Answers 2019 | AWS Interviews Questions and Answers for Devops
    AWS Tutorial 2019
    AWS Interview questions and answers |AWS Interview Question and Answers 2019
    AWS Tutorial for Beginners 2019 | AWS Tutorial with AWS Training Videos

    ReplyDelete
  26. Thanks for one marvelous posting! I enjoyed reading it; you are a great author. I will make sure to bookmark your blog and may come back someday. I want to encourage that you continue your great posts, have a nice weekend!
    fire and safety course in chennai

    ReplyDelete
  27. Thank you for an additional great post. Exactly where else could anybody get that kind of facts in this kind of a ideal way of writing? I have a presentation next week, and I’m around the appear for this kind of data.
    Data Science training in chennai
    Data Science training in OMR
    Data Science training in chennai
    Data Science Training in Chennai
    Data Science training in Chennai
    Data science training in bangalore

    ReplyDelete
  28. Nice tutorial. Thanks for sharing the valuable information. it’s really helpful. Who want to learn this blog most helpful. Keep sharing on updated tutorials…
    AWS Training in Bangalore
    AWS training in sholinganallur
    AWS training in Tambaram
    AWS training in Velachery

    ReplyDelete

  29. Outstanding blog thanks for sharing such wonderful blog with us ,after long time came across such knowlegeble blog. keep sharing such informative blog with us.
    redmi service center in vadapalani

    ReplyDelete
  30. Pretty! This was a really wonderful post. Thank you for providing these details.
    Selenium Training
    UI Development Training In Marathahalli

    ReplyDelete
  31. Nice words thanks for sharing this Blog, worthy content I have gained more information about the Search engine Optimizations and Digital Marketing. I am also searching for the Best Seo Company in Chennai to Develop my growth in online Business.

    ReplyDelete
  32. This is Very very nice article. Everyone should read. Thanks for sharing. Don't miss WORLD'S BEST Games

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. https://www.hostingride.in/content/how-to-disable-apache-directory-listing-or-indexing
    https://www.hostingride.in/laravel-clear-cache

    ReplyDelete
  35. I have gone through your blog post, nice blog it’s very helpful and I really thankful for you.
    we provide best services autocad classes in Bhopal as well as CPCT training in bhopal we provide service ,
    projector repairing also done by us.
    autocad in bhopal
    3ds max classes in bhopal
    CPCT Coaching in Bhopal
    java coaching in bhopal
    Autocad classes in bhopal
    Catia coaching in bhopal

    ReplyDelete
  36. This is really very massive value to all the readers and it will be the only reason for the post to get popular with great authority
    web design company in chennai

    ReplyDelete
  37. Excellent blog thanks for sharing Looking for the best creative agency to fuel new brand ideas? Adhuntt Media is not just a digital marketing company. We specialize in revamping your brand identity to drive in best traffic that converts.

    ReplyDelete
  38. Thanks for sharing the information and keep updating us.

    SEO Services in Delhi

    ReplyDelete
  39. Very useful blog thanks for sharing Growing your own plant comes with its own challenges and responsibilities. This is why you need a plant nursery in chennai who is ready to help you out throughout the way and guide you through the hurdles of growing a plant - Enter Karuna Nursery Gardens.

    ReplyDelete
  40. Cloudzsolution is the Best CRM Software in Australia. Cloudz organizes all the information in a centralized system. This Software enables data related to customers, contact details, etc. to be recovered easily.

    ReplyDelete

  41. Thanks a lot for writting such a great article. It's really has lots of insights and valueable informtion.
    If you wish to get connected with AI world, we hope the below information will be helpful to you.
    Python Training Institute in Pune
    Python Interview Questions And Answers For Freshers
    Data -Science
    ML(Machine Learning) related more information then meet on EmergenTeck Training Institute .
    Machine Learning Interview Questions And Answers for Freshers

    Thank you.!

    ReplyDelete

  42. Thanks a lot for writting such a great article. It's really has lots of insights and valueable informtion.
    If you wish to get connected with AI world, we hope the below information will be helpful to you.
    Python Training Institute in Pune
    Python Interview Questions And Answers For Freshers
    Data -Science
    ML(Machine Learning) related more information then meet on EmergenTeck Training Institute .
    Machine Learning Interview Questions And Answers for Freshers
    Thank you.!

    ReplyDelete
  43. Everyone in a delivery space employs shipping boxes to vessel out their products. If you are only creating a brand new business and are seeking the best charge packaging or you are an custom boxes printed custom boxes no minimum custom boxes bulk quick custom boxes custom keepsake boxes custom boxes wholesale custom boxes with lids custom boxes wholesale custom boxes shipping custom boxes recognized company this short article was published to help you lower your packaging fees, especially how to cut back your corrugated field costs.

    ReplyDelete

Terimakasih telah berkenan mengunjungi dan meninggalkan komentar di blog ini. Tanggapan Anda selalu kami hargai.